Ce este REFINANȚAREA unui credit sau a unui împrumut?

Refinanțarea este un proces prin care un credit sau un împrumut existent este înlocuit cu unul nou, de obicei cu termeni mai avantajoși pentru debitor.

Când este recomandată refinanțarea unui credit?

 • Vrei să obții o sumă suplimentară de bani: Unele refinanțări pot include o sumă suplimentară de bani pe lângă soldul restant al creditului initial.
 • Vrei să plătești o dobândă mai mică: Poți refinanța credite pe termen scurt sau cu dobândă foarte mare, transformându-le în credite mai puțin costisitoare.
 • Vrei o perioadă de rambursare mai lungă: Refinanțarea vă poate oferi posibilitatea de a extinde perioada de rambursare a creditului, reducând astfel rata lunară către bancă sau instituția de credit.
 • Vrei să consolidezi mai multe credite: Puteți refinanța într-un singur împrumut cu o singură rată lunară. Astfel, aveți o singură plată suportabilă de făcut, și restructura mai multe credite (bancare, personale, la IFN-uri, etc.).
 • Dobânzi mai mici: Dacă dobânzile la care aveți acces au scăzut semnificativ de când ați contractat împrumutul initial, refinanțarea poate duce la o reducere semnificativă a ratei lunare. 

De ce refinanțarea unui credit este o mișcare inteligentă:

 • Reduce costurile totale ale creditului: O dobândă mai mică sau o perioadă de rambursare mai lungă pot duce la economii semnificative pe parcursul desfășurării creditului.
 • Îmbunătățește gestionarea financiară: Consolidarea mai multor credite într-unul singur poate eficientiza gestionarea datoriilor.
 • Oferă flexibilitate: Refinanțarea vă poate oferi posibilitatea de a modifica termenii creditului pentru a se potrivi mai bine nevoilor dumneavoastră actuale.

CAR Avantaj Financiar poate fi soluția ideală pentru refinanțare!

Avantaj Financiar este o casă de ajutor reciproc cu experiență în refinanțarea creditelor și împrumuturilor. Oferim membrilor noștri termeni foarte buni pentru economisire, dar și împrumuturi până la 5 ani.

De ce să alegeți CAR Avantaj Financiar pentru refinanțare:

Proces de refinanțare simplu și rapid!

Procedura de refinanțare este ușoară, cu un minim de documente necesare. Procesăm actele și oferim un răspuns, respectiv banii, în 1 zi lucrătoare.

☑ Deschis și accesibil.

Refinanțarea este accesibilă tuturor membrilor, indiferent de vechime și istoric, imediat după înscriere.

☑ Grad mai MARE de îndatorare.

Spre deosebire de bănci, care au limite externe impuse legal, CAR-urile stabilesc intern gradul maxim de îndatorare al membrilor pe care îi împrumută. De exemplu, noi permitem până la 80% grad de îndatorare, față de 40% limita de îndatorare de la bănci.

☑ Dobânzi competitive.

Oferim dobânzi competitive la împrumuturile pentru refinanțare, care vă pot ajuta să economisiți bani.

☑ Atitudine prietenoasă și profesională.

Echipa noastră de experți vă va oferi consultanță personalizată și vă va ajuta să alegeți soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Refinanțarea la CAR Avantaj Financiar este o modalitate excelentă de a vă optimiza situația financiară.

Clienții CAR Avantaj Financiar beneficiază de:

 • Prioritate la refinanțare: Clienții cu un istoric bun la CAR Avantaj Financiar sunt mereu prioritari pentru refinanțare.
 • Zero costuri de închidere pentru vechiul împrumut. Nu se percepe dobândă pentru perioada rămasă. Nu se oprește dobânda la începutul creditului.
 • Posibilitatea de a refinanța credite de la alte banci sau IFN-uri: Puteți refinanța folosind un împrumut de la CAR Avantaj Financiar orice credite contractate la alte instituții financiare – alte CAR-uri, bănci, IFN-uri, câtă vreme termenii oferiți de noi sunt mai buni.

Pentru mai multe informații despre refinanțare la CAR Avantaj Financiar, vă rugăm să ne contactați online, telefonic sau să ne vizitați la sediu.

Contact CAR Avantaj Financiar
Aleea Lipscani, nr. 22B, parter, Caracal, Olt, 235200
Telefon: 0349 883 170
E-mail: contact@avantaj.eu