Economii

ECONOMISIȚI CU RANDAMENT EXCELENT!

Economisiți alături de noi și primești o dobândă de 10% pe an + capitalizare lunară inclusă => 10,67%! Primiți o dobândă semnificativ mai mare decât ceea ce oferă alte forme de economisire sau investiții.

100 000 lei depuși astăzi înseamnă:

  • 110 670 de lei disponibili peste 1 an de zile, SAU
  • 833 dobândă retrasă lunar + 100 000 lei economisiți

Avantajele economisirii cu noi sunt multe: dobânzi superioare față de alte forme de economisire, flexibilitate maximă în retragere și depuneri, fără taxe ascunse

Alegeți modalitatea de economisire care vi se potrivește cel mai bine: 

ECONOMISIRE AVANTAJOASĂ CU FONDUL SOCIAL SEMNIFICATIV 10%+

Fondul Social Semnificativ cu dobândă de 10% PLUS capitalizare lunara (adică 10,67% pentru 1 an de zile). Este destinat membrilor care depun minim 100 000 lei.

Pentru a beneficia de această rată a dobânzii, fondul nu trebuie retras mai devreme de 12 luni. Un comision de retragere de 3% se aplică înainte de data aniversară sau dacă soldul fondului este sub 100 000 lei după data aniversară. Retrageri parțiale de până la 5% sunt permise oricând fără comision.

ECONOMISIRE EFICIENTĂ CU FONDUL SOCIAL STANDARD 10%+

Fondul Social Standard oferă o dobândă de 10% PLUS capitalizare lunara (adică 10,67% pentru 1 an de zile) și este destinat membrilor care depun sume mai mici, lunar sau ocazional. Pentru înscriere in C.A.R. este suficientă o depunere inițială în fondul social de numai 50 de lei. Dobânda câștigată este scutită de impozit conform Codului Fiscal. Puteți retrage fondurile oricând fără comisioane,  penalizări sau pierderea dobânzii, ca în cazul depozitelor bancare lichidate înainte de termen.

Avantajele economisirii cu C.A.R Avantaj Financiar 

Dobândă de 10% PLUS capitalizare. Adică, dobânda caștigată se adaugă la sold!

Fondurile se pot retrage oricând, fără pierderea integrală a dobânzii.

Dobânda câștigată NU se impozitează, conform prevederilor Codului Fiscal.  

Ca o forma de venit suplimentar, puteți retrage doar dobânda în fiecare lună, păstrând fondul de economisire intact.

Depunerile pot fi lunare sau ocazionale, pe perioadă nelimitată. Nu sunteți condiționați de o anumită perioadă de timp, 1 lună, 3 luni, 6 luni, etc.

Toate formalitățile necesare înscrierii in C.A.R si depunerilor se pot realiza online, la distanță.

Vizitați-ne în agenție sau contactați-ne online, telefonic sau prin Whatsapp pentru a fi ghidat de un consultant în a alege cea mai bună metodă e economisire.

Înscrie-te acum pentru a putea deveni membru C.A.R. Avantaj Financiar!